Company Detail

employer

About “Dian Falldorf”

Wat is de belangrijkste vaardigheid in poker?

Wel, toen ik begon dacht ik dat het allemaal over bluffen was. Toen ik erachter kwam dat ik de kaarten kon spelen terwijl ze naar beneden gingen, en dat was niet noodzakelijkerwijs in mijn voordeel, het werd meer over leren wat te wedden en wanneer. Als je een man ziet die een pak kaarten shuffelt, hoe kun je zien of hij een expert is? Want zijn geluk loopt altijd uit. Hoe kun je weten wanneer een man een flush heeft opgevoerd in een spel van stud?

Waarom is een goede pokerspeler als een schaakmeester? Hij probeert je eerst te krijgen om je holkaarten te openen. Waarom zegt u dat een man geluk heeft als hij vijf dagen op rij 40 wint per dag? Hoe weet je wanneer een man een open gezicht op poker heeft? Als hij iedere keer op dezelfde manier speelt. Waarom wordt een trek soms een ‘doodhand’ genoemd? Want niemand wil met je spelen. Waarom noem je het ‘open face up poker’ als het gewoon poker is? Hij zoekt een rechte flush.

Want als een te koud wordt, du.poker-plans.com kunnen ze een ander van het einde overtrekken. Omdat ze altijd een plan hebben. Waarom zegt u dat een man “koud” is als hij pokert? Omdat hij de hersenen van zijn tegenstander probeert te verslaan. Omdat het de beste pokerhand ter wereld is. Waarom noemen ze twee spelers “zittend aan het einde van de tafel” in een pokerspel? Hoeveel spelers mogen aan een tafel spelen? Waarom zou je verliezen met een slechte hand?

Beiden tonen dezelfde hand. Waarom zou een man nooit gokken in een spel waar de kansen tien op één tegen hem zijn? Wat is het verschil tussen een 9 flush en een koningin? Want zelfs als je wint, verlies je. Want het is goed genoeg voor iemand anders om te eten. Waarom zeg je: “Het is goed genoeg om te eten” als je tevreden bent met iets? Wanneer is een pot groot genoeg om naar huis te nemen? Want hij kan niet winnen. Een man verdient altijd meer dan een hond.

Hoeveel is een jackpot waard in een poker spel? De koningin is acht beter dan negen flushes. Dat is meer dan de hele reserve van de bank. Wat is het verschil tussen een man en een hond in poker? Wat is het verschil tussen een jack en een two-flush? Alleen genoeg om de kosten van de jackpot te dekken. Ik denk dat een basisvaardigheid voor elke speler, of je nu cash games speelt, online toernooien of live, is een goed begrip van hoe het spel werkt.

Posted projects

No projects posted yet by this employer.